Kontakta oss

Välkomna att kontakta oss!

Vi är Fredrik och Ulrika och vi driver Semester Nerja.

Vi är här för att hjälpa dig att hitta ditt perfekta semesterboende i Nerja-regionen.

Du kan alltid kontakta oss om du har några frågor om våra semesterboenden eller har några frågor om din semester eller vad du kan se i Nerja-regionen under din vistelse.

Du är här välkommen att boka ditt semesterboende på vår hemsida och tveka inte att kontakta oss om vi kan hjälpa dig med något.

Vi ser fram emot att göra din semester till något speciellt!

Välkomna till Semester Nerja!

Fredrik & Ulrika
Mail: nerja@nerja-holidays.com
Telefon: 0046-(0)709 – 21 27 39

Har du en fråga?

Om oss

Semester Nerja drivs av Fredrik och Ulrika, vi har stor passion för aktiviteter i bergsmiljö. Och har en lång erfarenhet av bergsporter i Norge och Sierra Nevada Spanien. 

Semester Nerja erbjuder förstaklassigt boende i Nerja.

Semester Nerja erbjuder första klassigt boende i Nerja, i områdena Oasis de Capistrano, Capistrano Village, Parador samt Burriana områdena i Nerja. Här hjälper vi vår hyresgäster med bra boende, med aktiviteter samt utflyktmål i området, vi gör våra resenärers semester ut över det vanliga!

Vi har en lång erfarenhet av Sierra Nevada området och använder här vår erfarenhet för att kunna skräddarsy ihopa aktivitetsprogram till våra hyresgäster.

Semester Nerja erbjuder även vår kunder,fastighetsägarna. En komplett uthyrningsservice där vi tar fullt ansvar för fastigheten, från bokning till avresa samt allt övrigt gällande fastigheten så som renoveringar med mera.  

Vår grund idé är att ge er hyresgäster och fastighetsägare en fantastisk service och trygghet när vi jobbar tillsammans!

Välkommen till Semester Nerja!

Med Vänliga Hälsningar!

Fredrik och Ulrika